Gambia – Livsgledens land

Endelig tok jeg motet til meg og dro til Gambia i november 2009. Landet jeg har hørt så mye om.

guriInntrykkene var mange og kontrastene store. Livsgleden til disse menneskene er helt utrolig, selv om de har lite eller så godt som ingenting. Danseglade og smilende. Ja, vi har mye å lære av dem. Var også så heldig å få være med på den årlige skolefesten. Mange flinke elever og en stor opplevelse.

Til alle som sier at det ikke nytter å hjelpe barn i Afrika eller andre fattige land, så gjør det faktisk det. Nå har jeg sett det med mine egne øyne.

Jeg vil rette en stor takk til alle som er med og bidrar til at Rex Nursery School fungerer så godt. Jeg er virkelig glad for å få være med på dette. Jeg vil også takke alle som var med i mitt reisefølge. Dere bidro alle til at oppholdet i Gambia ble til noe helt spesielt.