Norway Kunda

To familier har nå flyttet inn i hver sin leilighet! De er så glade og takknemlige for å få denne muligheten. Disse familiene er svært fattige og må klare seg alene.  Begge damene er ansatt på Rex Nursery School.

Det er nå tomt for penger og de fire andre leilighetene må dessverre vente med å bli ferdig til det er samlet inn mer penger. Bli gjerne med og kjøp en andel til 500,- pr. andel!

Venche og Oddvar har gjort en fantastisk jobb med dette prosjektet. Disse to familiene har nå bodd der en stund og de er veldig fornøyde. De har også nå fått laget seg lite et kjøkken utendørs bak huset. Vanligvis tilberedes maten over ildstedet på tunet så å få laget et kjøkken er stort! De er flinke til å holde det rent og ryddig rundt seg!

Gøy å se at de setter virkelig pris på sin nye adresse! Vi gleder oss med dem!