Til minne om Rose

Vår kjære fantastiske sykepleier Rose jobbet på skolen til langt over pensjonsalder. Hun gikk av med pensjon 31. januar i år.

Hun ville egentlig ikke slutte men man kunne se at hennes helse ble stadig dårligere. Skolens ledelse og vi i styret mente hun kunne slappe av litt nå på sine gamle dager. Rose hadde lang vei til skolen og gikk ganske langt før hun fikk transport det siste stykket frem. Dette gjorde hun hver eneste skoledag. Rose viste en utrolig
omsorg og omtenksomhet til alle barna – og de voksne på skolen. Alle var veldig, veldig glad i henne! Bare to måneder etter hun sluttet ble hun dessverre syk og døde.

Rose Maxwel ble 76 år gammel. Vi takker Rose for den fantastiske jobben hun gjorde på Rex Nursery School og vi lyser fred over hennes minne!

Ny sykepleier på skolen

Bintou er den nye sykepleieren på skolen. Hun er 50 år og startet 1. februar i år.

Sykepleieren er ansatt i halv stilling og passer på at alle barna holder seg friske. Hun sjekker regelmessig barnas vekt, måler blodtrykk og holder øye med barnas generelle helse og hygiene. Vi har sjeldent syke barn på skolen noe vi er veldig glade for!