FADDERTUR 2019

 

Vår årlige faddertur blir fra 25. januar- 8 februar 2019!

Dette er en fantastisk opplevelssesreise. Man får oppleve et av Afrikas mest blide folkeslag på sitt beste samtidig som man får et innblikk i den store fattigdommen i landet. Det er en stor glede å kunne bidra til å hjelpe noen av disse menneskene til å få en litt bedre hverdag. Med Lill, Turid, Ketil, Venche og Oddvars 30 års lange erfaringer fra landet får de som blir med en litt annerledes ferie. Vi blir med på håndballkamper, skolefester, utdeling av gaver til elever og lokalbefolkning, besøk i krokkodillepark, besøke fadderbarna med deres familie og være med på turer i nærheten. Dette er bare litt av det fadder får anledning til å bli med på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt praktisk info i forbindelse med reisen:
Hver enkelt bestiller sin reise gjennom Ving. Det er enkelt å bestille på www.ving.se, men man kan også ringe til Ving i Norge å bestille på telefon 088 88, da vil det bli et ekstra bestillingsgebyr. Avreise: Fredag 25. januar 2019 fra Arlanda i Stockholm.

Hjemreisen er fredag 8. februar fra Banjul.  Det er også mulig å være en uke men de fleste av fadderne skal være i to uker. Vi skal bo på Cape Point hotell. Dette er et tre stjernes hotell med basseng og restaurant. Det er kort vei til stranda. Her har faddere bodd i mange år og de er veldig fornøyd med stedet. Prisene er avhengige av om det bestilles enkeltrom, dobbeltrom eller leiligheter.

I tillegg må det beregnes fly tur retur Stockholm, samt hotell om det er ønskelig. Det anbefales å bestille reisen til Gambia så fort som mulig for å sikre seg plass. Det er mange faddere som vil bli med i år.

Ta med norske tusenlapper til lommepenger. Det er best vekslingskurs i Gambia og vi har god avtale med det lokale vekslingskontoret.

Det er nødvendige vaksiner som kreves for å få innreise til landet. For mer informasjon om vaksiner, gå inn på Folkehelseinstituttet sine nettsider www.fhi.no eller ring den lokale helsestasjonen i din kommune. Vaksinering gjøres på vaksineklinikker, helsestasjoner og hos fastlege. Bestill time i god tid før avreise.

For mer informasjon om Gambia, gå inn på regjeringens hjemmeside, www.regjeringen.no  eller reiseråd for Gambia for å få noen reisetips og kunnskap om landet. Vi gleder oss til å ha med mange faddere på tur!   offisielle side for Gambia

Ved spørsmål vedr turen eller annet så er det bare å ta kontakt med en av oss i styret.

 

Se reisebrev fra faddere som har vært i Gambia